Bluedecor Stukkó webáruház Kivitelezési útmutató | Dekorálási kalauz | Segítség a választáshoz
Keresés az oldalon

Ön jelenlegi helye:

+ Kosaram Ingyenes kiszállítás bruttó 80000 Ft felett. Kosár kinyitása »

Skip to Main Content »

 

Dekorációs ötletek

Dekorációs ötletek, ház homlokzat díszítés és lakás dekorálásra!

Dekoráció tippek, trükükk, dekoráció ötletek, díszléc, stukkó és rozetta beépítésére!

A beépítést nézze meg videón!
Általunk gyártott dekoráció, díszlécek, stukkók és rozetták felhasználásával könnyedén elkészíthető megoldásokat mutatunk Önnek, lakás stukkózáshoz! Háza homlokzatának polisztirol díszlécekkel történő stukkózásához, díszítéséhez mutatok ötleteket, polisztirol stukó választáshoz próbálok segíteni Önnek!

♦ Ezeken az oldalakon kész lakás dekorációs és holokzat díszítési ötleteket talál!
♦ Ötleteket szerezhet az Ön otthona stukkózásához, itt megtalálja az összes szükséges terméket homlokzat díszítéshez épúgy minn lakás dekoráláshoz!
♦ Az itt látható megoldások mindegyike, termékeinkből már megvalósított megoldások!

♦ Ha egy megoldás elnyerte tetszését ott meg is vásárolhatja,a szükséges díszlécet, rozettát nem kell termékenként keresgetnie a stukkókat!

Itt valós, könnyen kivitelezhető megoldásokat mutatok Önnek, tessék választani!

 

  Épületdíszítés Homlokzatdíszítés (113)

  Homlokzatdíszítés 5 lépésben
  Könnyen kivitelezhető megoldásokat mutatok Önnek, épületdíszítés, homlokzatdíszítés ötletek oldalainkon!
  Épületdíszítés, homlokzatdíszítés kültéri  polisztirol díszléc, díszlécek felhasználásával.

   Épületdíszítés az egész épület azaz az összes homlokzatdíszítés egysége.
  1.Homlokzatdíszítés, ablakok és bejárati ajtó, ajtók díszítése. (Ablakok díszítését hat kategóriába csoportosítottuk, rendeztük!)
  2.Épületdíszítés, oszlopdíszítés, ház oszlopainak díszítése. Oszlopok díszítéséhez kínálunk oszlopfőre hajlítható díszlécet és oszlop testet díszítő stukkót is!
  3.Épületdíszítés, kváderkő, homlokzatdíszítés szép és fontos része.
  4.Homlokzatdíszítés, párkány, párkányok a ház homlokzatán, ereszpárkány, ablakpárkány, ez mind épületdíszítés...
  5.Épületdíszítés, házszám illetve utcanév kiírásához 3D plazstikus betűk és számok, homlokzatdíszítés kiegészítéséhez.
  +Homlokzatdíszítés, beépítéséhez szükséges rezsianyagok. Külön szállítási költség vagy utánjárás nélkül...

  Ha egy épületdíszítés megoldás elnyerte tetszését ott meg is vásárolhatja, homlokzatdíszítés elemeit, nem kell termékenként keresgetnie! Épületdíszítés, homlokzatdíszítés, dekorációs ötletek, kivitelezés, videón!
  Épületdíszítés kategóriákból tessék ötletelni és megoldásokat megvalósítani!

  Lakásdíszítés lakásdekoráció (0)

  Lakásdíszítés lakásdekoráció
  Ötletek díszléc, stukkó és rozetta beépítésére!
  Általunk gyártott díszlécek, stukkók és rozetták felhasználásával könnyedén elkészíthető megoldásokat mutatunk Önnek, lakásbeltér díszítésére! A beépítést nézze meg videón!
  ♦ Ezeken az oldalakon kész lakásdekorációs megoldásokat talál!
  ♦ Ötleteket szerezhet az Ön otthona, lakása stukkózásához, itt megtalálja az összes szükséges terméket!
  ♦ Az itt látható megoldások mindegyike, termékeinkből már megvalósított megoldások!

  ♦ Ha egy megoldás elnyerte tetszését webáruház oldalunkon meg is vásárolhatja, nem kell termékenként keresgetnie!

  Mutatok otthona eleganciájának fokozására, stukkó beépítéséhez, egyedi megoldásokra több lehetőséget!
  Készítsen széria termékeinkből, lakásában egyedi díszítéseket!
  Itt valós, könnyen kivitelezhető lakásdíszítési megoldásokat mutatok Önnek, tessék választani!

  Homlokzat, homlokzatfelújítás (0)

  Homlokzatfelújítás!
  Homlokzatfelújítás ötletek, tippek a Bluedecortól!
  Épületeinket épen úgy min lakásainkat időnként fel kell újítani! Régi házak felújítása azaz homlokzatfelújítás során elvégzendő feladatok!
  Homlokzatfelújítás során elvégzendő munkákról. Építőmesteri és szakipari munkákból, most homlokzat hőszigeteléssel, ablak valamint ajtó cseréjével és homlokzatdíszítéssel  kapcsolatos munkák elvégzéséhez szeretnénk segítséget adni Önnek.

  Homlokzat: homlokzat meghatározását többféle módon nevezhetjük, tájolás szerin például északi homlokzat, keleti homlokzat, nyugati
  homlokzat, déli homlokzat és égtájak közé eső homlokzatok a dél-keleti homlokzat, dél-nyugati homlokzat, észak-nyugati homlokzat, észak-keleti homlokzat.
  Nevezhetjük épületek homlokzatát pl. utcai homlokzat, udvari vagy udvar-felüli homlokzat és így tovább.
  Homlokzat tehát az épület külső fala,
  falsíkja. Nagyon fontos és számtalan funkciót töltenek be, éppen ezért számtalan elvárásnak kell hogy megfeleljen!
  Homlokzatfelújítás, az elmúlt évtizedekben nagyon elhanyagoltuk épületeink homlokzatát. Napjainkban nagyon sok feladatot és költséget jelent házaink homlokzat felújítása, helyreállítása.
  Homlokzatfelújítás lépésről-lépésre!

  Lakásfelújítás (0)

  Lakásfelújítás, lakásfelújítási ötletek!
  Lakásfelújítás, lakásátalakítás, lakásfestés, lakásdíszítés, lakásdekorálás napjainkban már egy időben említendő és elvégzendő feladatok!
  Lakás felújítás során elsősorban a lakás gépészeti felújítását értjük!
  Lakásfelújítás nagyon sok feladatot, jelent a lakástulajdonos számára. Lakásfelújítás alkalmával lecseréljük a lakás gépészeti berendezéseinknek elromlott, elavult berendezéseit.
  Lakásátalakítás, lakásfelújítás alkalmával kisebb-nagyobb átalakítási munkákat is praktikus elvégezni!
  Az természetes, hogy a lakásfestés, lakásfelújítás egyszerre szoktuk végezni, de sohasem felvetkezünk meg végső megjelenésről sem.
  Teremtsük meg lakás eleganciáját, egyszerű dekorálással, díszlécek beépítésével lakásfelújítás során!
  Nagyon egyszerű alap díszítéstől az összetettebb, de cseppentsem bonyolultabb lakásdíszítés alkalmával megvalósítható ötleteket talál oldalainkon.

 

I. Led rejtett világítás, Led szalag, hangulatvilágítás

Led rejtett világítás más néven indirekt világítás kiépítésével egy nagyon kellemes, szemet pihentető Led világítás hozható létre.
A Led világítás egyik nagy találmánya a Led szalag, illetve Led szalagok, erről még fogok írni Önnek oldalunkon. Ezek a fantasztikus Led szalagok az Ön otthonában beépítve egy kellemes lágy fényt hoznak létre!
Gondolatébresztésnek egyenlőre ennyit, de bővebben még ezen az oldalon olvashat az indirekt világítás kiépítésének lehetőségeiről.

Bővebben a Led rejtett világításról itt >>>


 

II. Direkt fényforrás és indirekt világítás spot izzó, Led szalag használatával

Az indirekt világítás kiépítésére tervezett rejtett világítás díszléc úgy lett tovább fejlesztve, hogy az képes legyen direktfények kibocsátására alkalmas spot lámpa, Led spot, Led spotok egyszerű, könnyű beépítését biztosítani.
Ezekkel a termékekkel korlátlan lehetőséget biztosítunk Önnek, korunk legenergiatakarékosabb és leghosszabb élettartamú spot azaz led spot világításának kiépítésére.

Kérem nézze meg mennyire átgondolt, jól megtervezett lehetőséget alkalmazhat, ha részleteiben is megismeri ezeket a termékeket. Előre gyártott elemekkel biztosítjuk Önnek az egyszerű, gyors beépítést akár spot lámpa akár Led szalag beépítését tervezi.

Gondoljon bele mekkora lehetőség: egy kivitelezéssel megoldja a szoba stukkózását, miközben kialakít egy kellemes rejtett világítást és speciális direkt világítást is.

Tovább a kombinált világítás, led szalag és spot lámpa kiépítéséhez >>>

 

led világítás

 

III. Közvetlen fényforrás spot lámpa, led izzó használatával

A spot lámpa megfelelő alkalmazásával egy koncentrált jól irányított fényt állítunk elő, ennek a fénynek köszönhetően egy nagyon jól megvilágított területet kapunk.

A Led spot használata óriási energia megtakarítást eredményez direktvilágítás kialakításánál. A Led spotok, azaz a direktfények használata mellet nem szükséges a fővilágítást használni így Ön fantasztikus megtakarítást érhet el.
Led izzó és így a Led spot minimális a hőt termel és mi ezt a nagyon fontos tulajdonságát használjuk ki.

Bővebben a spot lámpa, led izzó világítástechnika kiépítéséről itt >>>

 

spot lámpa, Led spot

 

IV. Design lámpa, mennyezeti led lámpa

Egyedi mennyezeti led lámpa melyet led szalag ölel körbe. Kedvelt hálószoba, gyerekszoba világítás, mely a led szalagnak köszönhetően hangulatos fénnyel tölti meg a teret.

Tovább a design spot lámpa, led mennyezeti lámpa kiépítéséhez>>>

 

Design lámpa, mennyezeti Lrd lámpa 

Exkluzív lámpák számtalan előnnyel

Ezek a LED mennyezeti lámpák igazán modern és stílusos megjelenést biztosítanak. Így bármelyik szobába is építi be, az biztos, hogy az adott helyiség éke lesz, és igazán kellemes hangulatot képes teremteni az Ön és a családja számára. Természetesen az alapvető funkcióját is kitűnően látja el, tehát minden igényt kielégítően világítja be az adott teret a kiváló minőségű fényének köszönhetően. Így bátran helyezhet el ilyen mennyezeti LED-világítást olyan szobákba is, ahol egyébként nincs túl sok természetes fény.
Ráadásul, mint minden LED-világítás, így ez is roppant energiatakarékos, ezért a használatukkal nem csak kiváló minőségű fényforrást kap, hanem még a villanyszámláján is jókora összegeket spórolhat meg. Mindemellett pedig egy ilyen LED-lámpa élettartama rendkívül hosszú, aminek köszönhetően Ön nagyon sokáig élvezheti ennek az impozáns design mennyezeti lámpának minden fantasztikus előnyét.
Tekintse hát meg ezeknek a különleges LED mennyezeti design lámpáknak a széles választékát a lámpa webshopunkban, mert biztosan megtalálja majd közöttük azt, amelyik az Ön otthonába is páratlanul csodás hangulatot varázsol!

A weboldalunk, szolgáltatásaink, továbbá a felhasználói élmények javítása érdekében úgynevezett sütiket (cookie-kat) használ. A "Rendben" gomb lenyomásával engedélyezi őket, hozzájárulását adja, hogy elfogadja őket.