Bluedecor Stukkó webáruház Kivitelezési útmutató | Dekorálási kalauz | Segítség a választáshoz
Keresés az oldalon

Ön jelenlegi helye:

+ Kosaram Ingyenes kiszállítás bruttó 80000 Ft felett. Kosár kinyitása »

Skip to Main Content »

 

Homlokzat, homlokzatfelújítás

Homlokzat, homlokzatfelújítás

Homlokzatfelújítás!
Homlokzatfelújítás ötletek, tippek a Bluedecortól!
Épületeinket épen úgy min lakásainkat időnként fel kell újítani! Régi házak felújítása azaz homlokzatfelújítás során elvégzendő feladatok!
Homlokzatfelújítás során elvégzendő munkákról. Építőmesteri és szakipari munkákból, most homlokzat hőszigeteléssel, ablak valamint ajtó cseréjével és homlokzatdíszítéssel  kapcsolatos munkák elvégzéséhez szeretnénk segítséget adni Önnek.

Homlokzat: homlokzat meghatározását többféle módon nevezhetjük, tájolás szerin például északi homlokzat, keleti homlokzat, nyugati
homlokzat, déli homlokzat és égtájak közé eső homlokzatok a dél-keleti homlokzat, dél-nyugati homlokzat, észak-nyugati homlokzat, észak-keleti homlokzat.
Nevezhetjük épületek homlokzatát pl. utcai homlokzat, udvari vagy udvar-felüli homlokzat és így tovább.
Homlokzat tehát az épület külső fala,
falsíkja. Nagyon fontos és számtalan funkciót töltenek be, éppen ezért számtalan elvárásnak kell hogy megfeleljen!
Homlokzatfelújítás, az elmúlt évtizedekben nagyon elhanyagoltuk épületeink homlokzatát. Napjainkban nagyon sok feladatot és költséget jelent házaink homlokzat felújítása, helyreállítása.
Homlokzatfelújítás lépésről-lépésre!

 

  Hőszigetelés (0)
  Ablakcsere (0)
  Hőszigetelés (0)

  Hőszigetelés!
  Hőszigetelés napjainkban az egyik legfontosabb feladat! Hőszigetelés kérdésével már a házunk tervezésénél kel hogy foglalkoznunk.
  Régebbi épületeken a hőszigetelés elmaradt.
  Homlokzatfelújítás a legmegfelelőbb alkalom hőszigetelés utólagos elvégzésére. Hőszigetelés kivitelezése kiváló alkalom a végső megjelenés kialakításának, oldalainkon erre szeretnék segítséget adni! Hőszigetelés során egyszerűen megvalósítható díszítésére, stukkózására talál ötleteket és termékeket! Utólagos hőszigetelés során eltünt díszítéseket könnyedén pótolható megoldásokat, a kivitelezéshez polisztirol stukkókat ajánlok. 
  Hőszigetelés, homlokzat szigetelés és homlokzat díszítése!

  Ablakcsere (0)

  Ablakcsere
  Ablakcsere tokbontással, ablakcsere utáni helyreállítás azaz bontás helyreállítással!
  Ablakcsere több módon történhet, tokba építéses módon vagy tokbontásos megoldással. Ablakcsere tokba építése a megrendelő számára egyszerű kevés bontással járó ablakcsere megoldás. Ez kevés porral és bontási törmelékkel megvalósítható ablakcsere lehetőség. Nagy előnye még az ablakcsere tokba-építésének hogy az ablakcsere nem igényel kőműves és festő munkát.

  Nagyon nagy hátránya viszont ennek az ablakcsere megoldásnak hogy jelentősen csökkenti az ablak üveg felületét.

 

I. Led rejtett világítás, Led szalag, hangulatvilágítás

Led rejtett világítás más néven indirekt világítás kiépítésével egy nagyon kellemes, szemet pihentető Led világítás hozható létre.
A Led világítás egyik nagy találmánya a Led szalag, illetve Led szalagok, erről még fogok írni Önnek oldalunkon. Ezek a fantasztikus Led szalagok az Ön otthonában beépítve egy kellemes lágy fényt hoznak létre!
Gondolatébresztésnek egyenlőre ennyit, de bővebben még ezen az oldalon olvashat az indirekt világítás kiépítésének lehetőségeiről.

Bővebben a Led rejtett világításról itt >>>


 

II. Direkt fényforrás és indirekt világítás spot izzó, Led szalag használatával

Az indirekt világítás kiépítésére tervezett rejtett világítás díszléc úgy lett tovább fejlesztve, hogy az képes legyen direktfények kibocsátására alkalmas spot lámpa, Led spot, Led spotok egyszerű, könnyű beépítését biztosítani.
Ezekkel a termékekkel korlátlan lehetőséget biztosítunk Önnek, korunk legenergiatakarékosabb és leghosszabb élettartamú spot azaz led spot világításának kiépítésére.

Kérem nézze meg mennyire átgondolt, jól megtervezett lehetőséget alkalmazhat, ha részleteiben is megismeri ezeket a termékeket. Előre gyártott elemekkel biztosítjuk Önnek az egyszerű, gyors beépítést akár spot lámpa akár Led szalag beépítését tervezi.

Gondoljon bele mekkora lehetőség: egy kivitelezéssel megoldja a szoba stukkózását, miközben kialakít egy kellemes rejtett világítást és speciális direkt világítást is.

Tovább a kombinált világítás, led szalag és spot lámpa kiépítéséhez >>>

 

led világítás

 

III. Közvetlen fényforrás spot lámpa, led izzó használatával

A spot lámpa megfelelő alkalmazásával egy koncentrált jól irányított fényt állítunk elő, ennek a fénynek köszönhetően egy nagyon jól megvilágított területet kapunk.

A Led spot használata óriási energia megtakarítást eredményez direktvilágítás kialakításánál. A Led spotok, azaz a direktfények használata mellet nem szükséges a fővilágítást használni így Ön fantasztikus megtakarítást érhet el.
Led izzó és így a Led spot minimális a hőt termel és mi ezt a nagyon fontos tulajdonságát használjuk ki.

Bővebben a spot lámpa, led izzó világítástechnika kiépítéséről itt >>>

 

spot lámpa, Led spot

 

IV. Design lámpa, mennyezeti led lámpa

Egyedi mennyezeti led lámpa melyet led szalag ölel körbe. Kedvelt hálószoba, gyerekszoba világítás, mely a led szalagnak köszönhetően hangulatos fénnyel tölti meg a teret.

Tovább a design spot lámpa, led mennyezeti lámpa kiépítéséhez>>>

 

Design lámpa, mennyezeti Lrd lámpa 

Exkluzív lámpák számtalan előnnyel

Ezek a LED mennyezeti lámpák igazán modern és stílusos megjelenést biztosítanak. Így bármelyik szobába is építi be, az biztos, hogy az adott helyiség éke lesz, és igazán kellemes hangulatot képes teremteni az Ön és a családja számára. Természetesen az alapvető funkcióját is kitűnően látja el, tehát minden igényt kielégítően világítja be az adott teret a kiváló minőségű fényének köszönhetően. Így bátran helyezhet el ilyen mennyezeti LED-világítást olyan szobákba is, ahol egyébként nincs túl sok természetes fény.
Ráadásul, mint minden LED-világítás, így ez is roppant energiatakarékos, ezért a használatukkal nem csak kiváló minőségű fényforrást kap, hanem még a villanyszámláján is jókora összegeket spórolhat meg. Mindemellett pedig egy ilyen LED-lámpa élettartama rendkívül hosszú, aminek köszönhetően Ön nagyon sokáig élvezheti ennek az impozáns design mennyezeti lámpának minden fantasztikus előnyét.
Tekintse hát meg ezeknek a különleges LED mennyezeti design lámpáknak a széles választékát a lámpa webshopunkban, mert biztosan megtalálja majd közöttük azt, amelyik az Ön otthonába is páratlanul csodás hangulatot varázsol!

A weboldalunk, szolgáltatásaink, továbbá a felhasználói élmények javítása érdekében úgynevezett sütiket (cookie-kat) használ. A "Rendben" gomb lenyomásával engedélyezi őket, hozzájárulását adja, hogy elfogadja őket.