Bluedecor Stukkó webáruház Kivitelezési útmutató | Dekorálási kalauz | Segítség a választáshoz
Keresés az oldalon

Ön jelenlegi helye:

+ Kosaram Ingyenes kiszállítás bruttó 80000 Ft felett. Kosár kinyitása »

Skip to Main Content »

 

Üzletszabályzat

Megrendelésének leadásával Ön a Épikon Kft. vásárlója lesz. Kérjük, tanulmányozza át az alábbi tudnivalókat:

Az eladó:

Az eladó minden termék esetében a Épikon Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság.

Adataink:

Székhely: Kecskemét-Hetényegyháza, Darányi I. u. 1.

Adóigazgatási szám:10344679-2-03

Cégjegyzékszám: 03-09-000248

 

A szerződés tárgya

A szerződés tárgya a Épikon Kft. internetes áruházában található valamennyi árucikk. A termékek tulajdonságait a hozzájuk tartozó oldalon tudhatja meg, egyes termékeknél lehetősége van videót is megtekinteni a termék felhasználhatóságáról, kivitelezési lehetőségeiről.

Vételár, fizetési feltételek:

A termékek mellett feltüntetett ár tartalmazza az általános forgalmi adót is. A vételár kiegyenlítése az alábbi módokon történhet:

- a Bluedecor ügyfélszolgálatán,

- Magyarország területén futárszolgálattal történő szállítással,

- külföldre történő szállítás esetén előzetes levélváltás alapján.

 

Szállítási feltételek, határidők:

A Bluedecor a termékek mellett feltüntetett szállítási időn belül juttatja el a megrendelt tételeket a vásárlóihoz. A szállítás várható ideje a megrendeléstől számított 2-3 munkanap.

A szállítás költsége bruttó 80.000 Ft alatti vásárlás esetén bruttó 2800 Ft, 80.000 Ft feletti vásárlás esetén pedig nem számolunk fel szállítási költséget.

Előfordulhat, hogy a megrendelését váratlan készlethiány miatt nem tudjuk teljesíteni. Amennyiben a fentieknél hosszabb szállítási idő várható, ezt minden esetben jelezzük Önnek e-mailben.

 

A termékek cseréje:

Ha a megrendelt termék hibás, esetleg a szállítás során megsérült, akkor azt a Bluedecor díjmentesen kicseréli. Ha ezt a lehetőséget nem kívánja igénybe venni, a termék vételárát visszatérítjük Önnek. Kérjük, ha sérülést észlel az átvett terméken, értesítse Ügyfélszolgálatunkat.

 

Sikertelen kézbesítés:

Az Ön hibájából meghiúsult kézbesítés miatti újraküldés költségei minden esetben Önt terhelik.

Felelősség korlátozása:

Az Épikon Kft. nem felelős az esetleges károkért az alábbi esetekben: - Olyan működési hiba esetén, amely meggátolja Önt, hogy csatlakozzon a Bluedecor weboldalára, ott megrendelést adjon le.

- Az Ön számítógépének bármilyen hardver- vagy szoftverhibájából bekövetkező meghibásodásért, vagy az internet csatlakozás megszakadása miatti károkért. Felhívjuk a figyelmét, hogy az internet biztonságos használata érdekében védekeznie kell az online terjedő vírusok és férgek ellen.

 

Személyes adatok:

A szolgáltató (Épikon Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság) a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. Tv. rendelkezései szerint köteles eljárni. Ha a szerződés teljesítéséhez a szolgáltató harmadik személyt vesz igénybe, a vásárló (felhasználó) felhatalmazza a szolgáltatót, hogy ezen harmadik személy részére, kizárólag a harmadik személy által ellátandó feladat elvégzéséhez szükséges adatokat kiadja. A felhasználók adatait a szolgáltató szigorúan bizalmasan kezeli, harmadik félnek nem adja ki. Az információkat szolgáltató csak statisztikai célokra, valamint arra használja fel, hogy a vásárlót közvetlen levél, illetve egyéb úton értesítse a vásárlót a szolgáltató, illetve harmadik személy termékeiről, szolgáltatásairól.

A weboldalunk, szolgáltatásaink, továbbá a felhasználói élmények javítása érdekében úgynevezett sütiket (cookie-kat) használ. A "Rendben" gomb lenyomásával engedélyezi őket, hozzájárulását adja, hogy elfogadja őket.