Bluedecor Stukkó webáruház Kivitelezési útmutató | Dekorálási kalauz | Segítség a választáshoz
Keresés az oldalon

Ön jelenlegi helye:

+ Kosaram Ingyenes kiszállítás bruttó 80000 Ft felett. Kosár kinyitása »

Skip to Main Content »

 
 

Harmonikus homlokzatdíszítés és beltéri lakásdíszítés a ‚Budapest 108‘ stukkóval


2017. július 21. 9:45:06 CEST

Az ember mindig harmóniára törekszik – legyen szó a család és a karrier vagy az egészséges életmód és az ízletes, magyaros ételek közötti választásról, igyekszünk megtalálni az arany középutat.


 
 
 

Hogyan válasszunk stukkó oszlopot?


2017. június 8. 8:54:00 CEST

Az oszlopok újra divatosak, így egyre gyakrabban találkozunk vele, hogy vagy teljesen új, vagy régi oszlopaik felújítását veszik tervbe látogatóink. Szerencsére mindkét esetben ugyan azt tudjuk ajánlani: polisztirol stukkó oszlop beépítése!


 
 
 

Kérgesített homlokzati díszlécek, ablakdíszek beépítése III.


2017. május 25. 8:52:14 CEST

A következő útmutató használatával senkinek nem fog gondot okozni, hogy saját maga építse be kérgesített hungarocell stukkó léceinket. Mielőtt részletesen leírjuk, hogy pontosan mi is a feladata, hogy szakszerűen kerüljenek végső helyükre léceink nézze meg videónkat, melyben szintén végig követheti a folyamatot:


 
 
 

Kérgesített homlokzati díszlécek, ablakdíszek beépítése II.


2017. május 23. 9:30:59 CEST

Több éves tapasztalatunk alapján könnyen kijelenthetjük, hogy az egész, kérgesített kültéri stukkó léceken túl egyéni méretezésű darabokra is szükség van szinte minden esetben.  


 
 
 

Kérgesített homlokzati díszlécek, ablakdíszek beépítése I.


2017. május 19. 9:15:54 CEST

Homlokzat dekoráció – talán sokak fejében kicsit avittasnak hat a kifejezés, de próbáljuk egy pillanatra elvonatkoztatni a legtöbbekben megjelenő képektől, a barokkos, cirkalmas időnként a mai szemszámára giccsbe hajló homlokzatoktól, és ismerkedjünk meg a modern stukkózás rejtelmeivel, hiszen manapság már sokkal nagyobb választék áll rendelkezésre, hogy mindenki megtalálja az ízléséhez legjobban passzoló terméket.


 
 
 

Otthoni LED világítás tervezése II.


2017. május 17. 8:49:38 CEST

Rejtett világítás, LED spotlámpák a folyosón, a fürdőszobában és a dolgozószobában


 
 

A weboldalunk, szolgáltatásaink, továbbá a felhasználói élmények javítása érdekében úgynevezett sütiket (cookie-kat) használ. A "Rendben" gomb lenyomásával engedélyezi őket, hozzájárulását adja, hogy elfogadja őket.