Tanácsom, amire figyeljen a stukkó választásánál!

A jól megválasztott polisztirol díszléc előnyei!Elengedhetetlen elvárás a polisztirol díszítőelemektől illetve
a jól megválasztott polisztirol stukkók előnyei!1. Polisztirol díszléc alapanyag legyen mérettartó!

Nos beszéljünk róla, elengedhetetlen követelmény az alapanyagtól: A kivitelezéshez felhasznált alapanyag, legyen megfelelő sűrűségű és legyen mérettartó!
Csak pihentetett alapanyagból (polisztirolból) gyártott polisztirol díszléceket vásároljon háza, lakása stukkózásához!2. A tapasztalanság ára!

Beépítés után a polisztirol díszléc már ne zsugorodjon: sajnos a gyártást követően 4-5 hónapig egy 2m-es polisztirol díszléc 3-5mm-t képes zsugorodni!
Egyedüli és megbízható megoldás az, hogy a gyártó a raktárában pihentesse a polisztirol díszléc alapanyagot. Amennyiben ez nem történik meg, akkor a toldásoknál a ragasztás a technológiai utasítások maradéktalan,  pontos betartása ellenére is szétszakad és ronda repedések keletkeznek! Gondoljon arra, hogy ezeknek a hibáknak a kijavítása mennyi macerát, kellemetlenséget és költséget jelent.3. Kompromisszumok nélkül!

Kivitelezéskor mindenképpen az Ön terve, elképzelése valósuljon meg, ne kényszerüljünk kompromisszumokra! Válasszon megbízható üzemi körülmények közt tervezett és legyártott polisztirol díszléc, „TERMÉKCSALÁDOT"! Kivitelezéskor már csak rakja össze, mint a LEGÓT!

     

4. Kisebb beruházási költség!

Egyszerű beépítés: A dekoráláshoz felhasznált polisztirol díszléc termékeket, könnyen és egyszerűen lehessen beépíteni!
Konkrétan mire gondolok? Egymásra és egymáshoz illeszkedő profilokra, amelyek könnyen összerakhatók. Már a vásárlásnál vegye figyelembe ezeket a szempontokat
!

                 

5. Az idő pénz!

Az Ön által választott díszlécektől legyen nagyon fontos elvárás, hogy gyors és egyszerű helyszíni munkát biztosítson!
A gyorsabb kivitelezés nagy előnye a tervezhető befejezés, kiszámíthatóbb és lényegesen kisebb beruházási költség. Azt hiszem ez mindig, de a beruházás vége felé főleg számít.6. Ne lépje túl a betervezett költségvetést!

Teljes értékű megoldás: Díszítőelemek vásárlásánál fontos szempont legyen, hogy vegyük számításba, az anyag ár mellett mindig van egy kivitelezési költség is!
Gondoljon bele, ez nagyon nem mindegy, hogy mennyi lesz!
Pénzéért kapjon sokkal többet, mint egy-két polisztirol díszléc, kapjon egy rendszert egy teljes értékű megoldást! Ezzel már pontosan kikalkulálhatja, hogy mibe fog ez Önnek kerülni.7. Extra előnyök, Ön erre is gondoljon!

Előny, ha a választott polisztiro díszléc 2m-es: lényegesen kevesebb helyszíni munkát igényel, gyorsabb kivitelezést eredményez (a polisztirol léceket nem csak felrakni, azokat összedolgozni is kell), így jelentős költséget takarít meg.


8. Jelentős előny!

A polisztirol díszléc fehér színe jelentős előny, ebben az esetben nem csak nagy mennyiségű festékanyagot, hanem ennek a munkadíját is megspórolhatja, mivel a fehér alapszín könnyebben színezhető bármilyen színre. Pláne ha a stukkó végleges színe is fehér lesz.


9. Nagy durranás: a polisztirol díszléc profilsimító !

Bónusz a polisztirol díszléc profilsimító:fantasztikusan nagy segítség, ha kap a kivitelezéshez a profilra illeszthető polisztirol díszléc „profilsimítót"!
Gondoljon bele mennyivel gyorsabb összedolgozni az egymáshoz illesztett azonos profilokat, nem beszélve a profil épségben tartásáról, kontúrok élek megőrzéséről. Szoktam mondani - nem csak az a lényeg, hogy másnak szép háza nekünk meg púpos hátunk legyen - a szép ház igaz legyen, a púpos hátat előzzük meg ésszel!
POLISZTIROL DÍSZLÉC PROFILSIMÍTÓ


10. Kizárja a kontár megvalósítást!

Óriási előny, ha előre látja a végeredményt!  Nagyon fontos igény a dekorációs elemekkel szemben, hogy teljes értékű megoldást nyújtsanak, ne kényszerítsék kontár megoldásokra.
Lényegesen megkönnyíti döntését, ha egy teljes termékcsaládból választhat, amely tartalmazza a termékek beépítését segítő kiegészítő elemeket is.


                    

A jól megválasztott díszítőelemek segítenek a ház egységes és ízléses képének a kialakításában. Polisztirol díszítőelemekkel könnyen és olcsón megteremthető a luxus. Igen, meg kell szoknunk, hogy bizonyos esetekben a luxus igenis megfizethető!

 
 


Gondoljon bele, hogy most éppen egy olyan döntés előtt áll amit ha elront az mindig látszani fog.

Ezért feltétlen javaslom szánjon időt arra hogy megszerezze azt az alapismeretet a témában, amelynek segítségével szép és maradandó eredményt érhet el!


Fontos tudnivalók polisztirol díszléc választása előtt!


 Ismerje meg a 21. század stukkóit! (polisztirol stukkó)
 A csodákban nem hiszünk, a tapasztalatban viszont igen! 

 Ne feledje!

Jó választással sok bosszankodástól, és felesleges pénzkidobástól kímélheti meg önmagát és pénztárcáját!


                                         üdvözlettel: Balog Mihály
                   ügyvezető
 Fontos tudnivalók polisztirol díszlécek beépítéséről, felragasztásáról!


 

Kivitelezési útmutató, polisztirol díszléc felrakása. 

Ha többet szeretne a témáról olvasni, töltse le Komplett Gyakorlati Útmutatónkat melyben bemutatjuk a dekorálás minden trükkjét!

 Remélem tudtam segíteni Önnek!
Sikeres vásárlást webáruházunkban és eredményes kivitelezést kívánok!


 


Ismerje meg a dekorálás lehetőségeit, dekorációs ötletek!
homlokzat 
díszítésHomlokzatdíszítés ötletek, polisztirol díszléc felhasználásával.

Épületdíszítés, Homlokzatdíszítés
5 lépésben

Könnyen kivitelezhető megoldásokat mutatok Önnek, épületdíszítés, homlokzatdíszítés ötletek oldalainkon!

Épületdíszítés: polisztirol díszléc felhasználásával 

 
 

 polisztirol_diszlec
Lakásdíszítés tippek, ötletek

Lakásdíszítés, lakásdekoráció
„HAT”! Tipp!

Mutatok otthona eleganciájának fokozására, stukkó beépítéséhez, egyedi megoldásokra több lehetőséget!

Lakásdíszítés lakásdekoráció: Ötletek díszléc, stukkó és rozetta beépítésére